Stalddørssalg.

Vildt eller kød af vildt ved stalddørsalg

Jægeren må behandle og sælge mindre mængder vildt eller kød af vildt direkte til forbrugeren.

Jægeren skal have sit jagttegn, men stalddørssalget skal IKKE være særskilt registreret. Ved vildt forstås fx fasaner, harer og vilde kaniner samt hjorte og andet kronvildt.

Gå ind her, og læs om salg af vildt.

På denne side er det muligt for medlemmerne at sælge deres produkter. Al annoncering er alene medlemmets ansvar og Røglauget har intet ansvar for indhold.

Sælger: gå ind på kontakt og skriv, hvad du vil sælge, din mail, navn, mobilnummer.

Køber: gå ind på kontakt og skriv hvad du vil købe, navn, mail, mobilnummer.

Til lands,

f.eks. Jeg har et rådyr til salg, dyret er pateret og i fryseposer, pris 600,00. kontakt: Landmaden

til vands,

f.eks. 4 stk. røget ål 400,00. 1 stk. 150,00 kontakt: fiskeren 

og i luften

f.eks. Jeg har et lille overskud af grågæs som jeg har nedlagt på Dybsø fjord. 10 stk. pris pr. styk 100,00, hvis du vil have flere eller selv vil ordne fuglen kan vi tale om prisen.

-Desuden indeholder vildt kød og vilde planter højere mængder af vitaminer og mineraler og livet i naturen giver i det hele taget dyrene en anderledes smag. Jeg vil sige, at vildt er en kulinarisk god oplevelse som kan spises med god samvittighed, siger Preben Vestergaard Hansen, kandidat i human ernæring og fra Professionshøjskolen Metropol. DRSundhed, Dorthe Boss Kyhn, 22. okt. 2010 06.00 Sundhed